Samenwerken met De Zintuigfabriek als non-profit organisatie

Video op maat

 

Wij willen de jongeren graag leren hoe het is om een professionele productie te draaien. We staan daarom altijd open voor een samenwerking. Wij maken graag video’s voor stichtingen en verenigingen. Natuurlijk worden de jongeren begeleid tijdens deze producties. Daar zitten wel wat kosten aan verbonden. Wij rekenen een maatschappelijk uurtarief waardoor het maken van een video vele malen goedkoper is dan wanneer een professionele partij deze video’s maakt. Elke video is anders, in de ene video gaan dan ook meer uren zitten dan in de andere.
We kunnen ook altijd samen brainstormen of we een video voor op ons jongerenkanaal PodKat maken. Op deze manier bereik je de jongeren doelgroep in Katwijk.

Samenwerking met Het Spinozahuis

Bereik creëren door mee te werken aan onze projecten?

In 2020 gaat De Zintuigfabriek van start met verschillende projecten. Hiermee willen wij jongeren van alles leren op gebied van videoproductie en helpen we ze graag met het ontwikkelen van een carrière.

Talkshow
In begin 2020 gaan we met het uitzenden van een talkshow. Dit doen we live en is een hele uitdaging. Wij zoeken hiervoor sponsors die een financiële bijdrage kunnen doen. Natuurlijk krijg je hier wat voor terug!

Bekijk hier de verschillende manier waarop jij De Zintuigfabriek wat voor jou kan doen.

  • Je kan mee doen als gast en jouw organisatie promoten of een onderwerp aan dragen;
  • We kunnen je helpen naamsbekendheid te vergroten door jouw logo in beeld te brengen;
  • We kunnen jouw producten promoten door deze in beeld te brengen tijdens de uitzending;
  • We kunnen een jonge doelgroep kennis laten maken met jouw bedrijf doormiddel van een spel;
  • Als jij een sportvereniging hebt kan één van onze jongeren jouw sport komen uittesten wat in beeld wordt gebracht en uitgezonden wordt tijdens de show
  • We kunnen jouw merk een half jaar in beeld brengen door de studio aan te kleden met jouw kleuren en logo’s.

De prijzen hiervan variëren logischerwijs. Wil jij ons helpen? Mail ons!